OM ØJENKLINIKKEN

VORES MÅL ER AT VÆRE FAGLIGT FØRENDE OG LEVERE ET TRYGT OG PERSONLIGT MILJØ

Øjenlægerne på Rådhuspladsen

På Rådhuspladsen i København er vi tre øjenlæger, som driver Danmarks største øjenklinik. I klinikken behandler vi medicinske og kirurgiske øjensygdomme. Vi er øjenlægerne Peter Fahmy, Jens Lindegaard og Nicolai Sjö. Men vi kan ikke klare os uden vores faste personale, samt skeleterapeuterne Maren Zeuten og Zayeh Larsen. Og så alle vores medicinstuderende, som hjælper os med forundersøgelser og synsfeltsundersøgelser.

Klinikken deltager også i uddannelsen af nye øjenlæger, og vi har derfor en reservelæge tilknyttet et halvt år ad gangen. Reservelægerne, som er i klinikken, er allerede langt i deres uddannelse og erfarne i faget.

Vores mål er at være fagligt førende og at tilbyde et trygt og personligt miljø.

Øjenklinikken behandler alle øjensygdomme, som ikke kræver behandling på hospital. Det vil sige bl.a. grøn stær (glaucom), grå stær (katarakt), skelen og nethindesygdomme såsom AMD. Vi har meget stor erfaring inden for øjenlågskirurgi og botoxbehandling af både spasmer og rynker. Akut øjensygdom anstrenger vi os for at finde tid til i løbet af 24 timer, men vi har ikke åbent i weekenden og på helligdage.

Endvidere har vi to skeleterapeuter, Maren og Sayeh, tilknyttet klinikken. Skeleterapeuterne er specialuddannede til at undersøge børns øjne for skelen og for, om barnet har brug for briller. Voksne kan selvfølgelig også skele og derfor have brug for en tid hos vores skeleterapeut.

Hvis du skal til øjenlæge, har du ikke brug for en henvisning. Vi har overenskomst med sygesikringen, og man betaler ikke for at besøge øjenlægen, med mindre man er Gr 2 patient, eller hvis ens behandlingsønske ikke er dækket af sygesikringen. Vores patienter kommer fra hele landet, men husk på, at nogle øjensygdomme kræver hyppige kontroller, og derfor kan det være en fordel at vælge en øjenlæge, som ligger tæt på ens bopæl.

Hvor er vi?

Vi er din øjenlæge i København! Øjenklinikken ligger på Rådhuspladsen i samme bygning som FSB. Vores adresse er Rådhuspladsen 59, 1550 København V, og ejendommen ligger lige ved lurblæserne, Gloria biografen og Palace Hotel. Der er gode bus- og togforbindelser til Rådhuspladsen. Hvis du er i bil, er der mulighed for parkering mod betaling i parkeringsanlæg under Industriens Hus og endvidere i to parkeringsanlæg på Jernbanegade (ved Dagmarbiografen).