HVEM ER VI?

På Rådhuspladsen i København er vi tre øjenlæger, som driver Danmarks største øjenklinik. Men vi kan ikke klare os uden vores faste personale!

Peter Fahmy
Øjenlæge
Speciallæge i øjensygdomme Redaktør på Praktisk Oftalmologi, som er en lærebog for medicinstuderende om øjensygdomme.
Jens Lindegaard
Øjenlæge, PhD, FEBO
Speciallæge i øjensygdomme   PhD om modermærkekræft i øjet udgående fra Øjenpatologisk Institut. Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO), dvs. certificeret øjenlæge af den europæiske øjenlægeorganisation. Specialist i øjenlågskirurgi og hornhindens sygdomme.
Nicolai C. Sjö
Øjenlæge, PhD, FEBO
Speciallæge i øjensygdomme    PhD om papillomavirus og øjenregionens tumorer udgående fra Øjenpatologisk Institut. Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO), dvs. certificeret øjenlæge af den europæiske øjenlægeorganisation. Specialist i øjenlågskirurgi, tårevejskirurgi og øjenhulens sygdomme.
Linda
Linda er en af vores trofaste medarbejdere, som laver forundersøgelser, tager telefon, sørger for at klinikken hænger sammen, og at patienter og læger har en god dag i øjenklinikken! Linda har også haft fitnesscenter og cykler hver dag til arbejde.
Anita
Anita er den, som har været i klinikken i flest år! Hun arbejdede for Nicolais far, som også er øjenlæge. Hun er en af vores tre medarbejdere, som laver forundersøgelser, tager telefon og sørger for, at at alle har det godt.
Tine
Tine er oprindelig uddannet optiker. Hun laver forundersøgelser, smiler når hun taler i telefon, og sørger for at klinikken hænger sammen, og at du også får en god dag.
Maren Zeuthen
Ortoptist (skeleterapeut)
Maren er uddannet skeleterapeut (ortoptist) i England. Hun arbejder mandage og torsdage som konsulent i øjenklinikken. 
Sayeh Larsen
Ortoptist (skeleterapeut)
Sayeh er eksamineret ortoptist (skeleterapeut) i England.  Sayeh arbejder hver anden tirsdag og onsdag som konsulent i øjenklinikken.