HVEM ER VI

På Rådhuspladsen i København er vi to øjenlæger, som ejer og driver Danmarks største øjenklinik. Men vi kan ikke klare os uden vores dygtige faste personale!

 

Peter Fahmy
Øjenlæge
Speciallæge i øjensygdomme Redaktør på Praktisk Oftalmologi, som er en lærebog for medicinstuderende om øjensygdomme.
Jens Lindegaard
Øjenlæge, PhD, FEBO
Speciallæge i øjensygdomme   PhD om modermærkekræft i øjet udgående fra Øjenpatologisk Institut. Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO), dvs. certificeret øjenlæge af den europæiske øjenlægeorganisation. Specialist i øjenlågskirurgi og hornhindens sygdomme.
Anja
Praksismanager
Anja er vores praksismanager. Hun står for de overordnede administrative opgaver og er en del af klinikkens ledelse. Anja står for dialogen med klinikkens samarbejdspartnere (herunder Danske Regioner og forsikringsselskaber vedrørende sundhedsforsikring).
Tine
Optiker
Tine er oprindelig uddannet optiker og er den, der har været tilknyttet klinikken i flest år. Hun laver forundersøgelser, smiler når hun taler i telefon, og sørger for at klinikken hænger sammen.
Kirsten
Sygeplejerske
Kirsten er vores nye dygtige sygeplejerske. Men hun er ikke ny i øjenfaget. Hun har mange års erfaring både fra hospital og privat praksis. Hos os assisterer Kirsten blandt andet ved operationer for grå stær og ved øjenlågskirurgi. Derudover forundersøger hun patienterne, inden de skal ind hos øjenlægen.
Maren Zeuthen
Ortoptist (skeleterapeut)
Maren er uddannet skeleterapeut (ortoptist) i England. Hun arbejder mandage og torsdage som konsulent i øjenklinikken. 
Sayeh Larsen
Ortoptist (skeleterapeut)
Sayeh er eksamineret ortoptist (skeleterapeut) i England.  Sayeh arbejder hver anden tirsdag og onsdag som konsulent i øjenklinikken.
Amalie & Anton
Receptionister
Amalie og Anton er vores dygtige receptionister. Udover at tage i mod patienterne med et smil, udfører Amalie og Anton også forundersøgelser samt synsfeltundersøgelser.