Selvbetalende patienter

Vi udfører mod betaling operationer for grå stær og kosmetiske øjenlågsoperationer
Øjenklinikken tilbyder også Botox behandling for rynker. Og endeligt ser vi patienter som betaler selv for second opinion eller som er henvist via sundhedsforsikring (PFA helbredsforsikring, Danica Sundhedssikring og Dansk Sundhedssikring)
Ring til 38 89 09 00 for at bestille tid som forsikringspatient eller selvbetalende patient

SUNDHEDSFORSIKRING

Øjenlægerne på Rådhuspladsen har fast aftale med PFA helbredsforsikring, Danica Sundhedssikring, TRYG samt Dansk Sundhedssikring (tidligere Skandia). Derudover ser vi også patienter via TopDanmark og Euroaccident. Det kræver altid en forhåndsgodkendelse fra din sundhedsforsikring, inden du kan booke en tid hos os.

SELVBETALENDE PATIENTER

Øjenklinikken har aftale med Sygesikringen, men vi foretager også undersøgelser og behandlinger, der ikke er dækket af sygesikringen. Vi tilbyder feks privat Grå Stær operation og refreraktiv linsekirugi med multifokale linser samt kosmetiske øjenlågsoperationer.
Patienter tilknyttet sygesikringsgruppe 2 betaler et honorar ifm konsultation i klinikken
Aktuelle priser for konsultationer, attester og operationer kan ses her: Prisoversigt

BRILLEFRI

Hvis du er 45 år eller ældre, vil det rigtige operationsvalg ofte være en linseudskiftning. Ved en linseudskiftning kan man også korrigere eventuelle bygningsfejl, og for nogle patienter er multifokale linser det rigtige valg (dvs man kan se klart uden briller på nær og på lang afstand).

GRÅ STÆR OPERATION

Øjenlægerne på Rådhuspladsen opererer for grå stær, men for øjeblikket opererer vi ikke på Sygesikringens regning. De, som vælger at blive opereret for grå stær i klinikken, er typisk patienter som ønsker brillefrihed og sikkerhed for, at man bliver opereret af en erfaren operatør. Operation for grå stær koster fra kr. 12.000/øje, og man kan få tilskud til operationen fra f.eks. Sygesikringen Danmark eller sundhedsforsikring igennem f.eks. PFA Pension, TRYG og Danica Pension

FRI FOR RYNKER

Botulinum toxin (handelsnavne Botox, Xeomin eller Dysport) er en naturligt forekommende nervegift, som lammer musklernes funktion midlertidigt ved at blokere for nervernes signal til musklerne. Klinikken var med til at indføre botoxbehandlingen i Danmark for mere end 25 år siden til behandling af ufrivillige muskelspasmer. I dag anvendes Botox også til behandling af rynker.

I de tilfælde, hvor rynkerne skyldes muskelsammentrækninger i ansigtsmuskulaturen, kan Botox mindske rynkerne. Botox afslapper musklerne, så huden fremstår mere glat. Botox er særligt anvendeligt til pandens tværgående og lodrette rynker samt til smilerynkerne omkring øjnene.

NATURLIGT FOREKOMMENDE

Botolinum toxin er et naturligt forekommende neurotoxin, som lammer musklerne midlertidigt ved at blokere nervernes funktion lokalt ved musklen. Virkningen er midlertidig og varer mellem 3 til 6 måneder. Behandlingen skal derfor gentages regelmæssigt, hvis man ønsker at opretholde effekten.